Loading...
Sådan støtter du2017-12-14T17:33:11+00:00

Du kan støtte foreningens formål ved at indsætte et beløb via:

Reg-nr.: 7910
Kontonr.: 1409922

Nr.: 11744

Du kan gøre det anonymt, og så takker vi mange gange. Du kan også skrive dit navn og/eller dit firmanavn på indbetalingen.
Så vil foreningen takke dig sammen med de øvrige bidragsydere i en særlig takkeannonce, som bringes løbende i december i JydskeVestkysten.

Du kan også støtte Et hjerte for alle ved at være frivillig i Julehjertebyen, købe en aktie til finansiering af de historiske kopihuse, ved at blive Sparehjerteambassadør samt ved at købe årets Julehjertesmykke:

De mange frivillige er ”hjertet” for hele projektet. De er mere end guld værd og aldeles uundværlige. Husene danner rammen, men de frivillige er dem der giver hjertevarmen til de mange besøgende.

I 2009 var vi 50 frivillige og i 2016 var vi 300 frivillige. Men vi har dog hele tiden brug for flere, idet vi udvider med huse og aktiviteter.

Så hvis du har du tid og lyst til at være frivillig i julehjertebyen, det kan være alt fra en enkelt lille opgave til mange dage, så send en mail til Malene Bruhn, mb@ethjerteforalle.dk

Har du interesse i at hjælpe på anden vis, så hold dig ikke tilbage. Henvend dig til et medlem af foreningens bestyrelse.

Har du et varmt hjerte for alle og vil du være en del af årets julehjælpsindsamling? Så bliv Sparehjerteambassadør!

Det betyder, at man lejer sparehjertet af foreningen “Et hjerte for alle” for 500,- kr. og har det stående i sin butik, på arbejdspladsen eller andetsteds.

Når beløbet er indsat på foreningens konto, sættes jeres navn på foreningens hjemmeside og i JydskeVestkysten, der dagligt informerer om, hvem der støtter indsamlingen.

Vi leverer hjertet og henter det igen.

Ønsker I et hjerte så kontakt:
Nanna Jørgensen på 61 70 13 43 eller nannabirkevej@gmail.com

Du kan støtte julehjælpsindsamlingen ved at købe årets julehjertesmykke. Det er lavet i samarbejde mellem skolernes Et hjerte for alle og smykkedesigner Rie Meyer.

Julehjertesmykket blev afsløret den 25. november og kan købes følgende steder til den 9. december:

SuperBrugsen, Centerpladsen, Tinglev
Karger Beauty, Storegade 20, Aabenraa
Super Brugsen Rødekro, Hærvejen 18
Super Brugsen Løjt, Løjt Storegade
Rie Meyer, Bovvej, Padborg
Kirken i Julehjertebyen Aabenraa

Hvad er fællesskab for os?
Når flere enheder bliver til en
Når flere ideer bliver til en
Når flere hænder arbejder sammen
Når flere hjerter banker sammen
Når flere kæmper sammen sker der resultater

Skrevet af: Josefine Kjølsen Olsen, Helena Hymøller Jensen og Mads Warming-Hansen


Skolernes-hjerte for alle
har udviklet et projekt som alle skolerne fra Aabenraa kommune kan tilmelde sig til. Der er undervisningsmateriale klar, omkring emnet: næstekærlighed/ medmenneskelighed og fattigdom og om hvordan den kan ses og vises i vores samfund. Hvert år er der også et underemne. I 2017 var emnet ”Fællesskab”. Eleverne skal ud fra den nye viden lave et digt om næstekærlighed og om underemnet. Ud fra dette digt skal eleverne lave et forslag til et design af et smykke. Alt dette samles i en digttrailer, og sendes ind til Skolernes-hjerte for alle.

Projektet er en årlig begivenhed og skolerne kan tilmelde sig hvert år i august, på hjemmesiden www.skolernes-projektagent.com